Majorna 110:12

Fastighet: Majorna 110:12
Adress: Karl Johansgatan 64
Område: Majorna
Ort: Göteborg
Boenden: 15
Lokaler: 4
Hiss: Ja
Internet: Annat
TV: Annat

Majorna 110:12

Fastigheten har sex våningar och är utrustad med hiss. Lägenheterna varierar från 1 – 4 rok. Samtliga lägenheter, utom de i bottenplanet, har balkong. Uteplats finns på innergården. I entréplanet finns cykelkällare, tvättstuga och soprum. I källaren finns lägenhetsförråd. Fastigheten och lägenheterna har genomgått omfattande renovering och modernisering.

Majorna

Majorna var förr Göteborgs så kallade sjömansstadsdel. Det var då vanligt att många som bodde här arbetade nere i hamnen. Här ger sig Göteborgs gamla historia tillkänna. Det som särpräglar Majorna är dess rika bestånd av gamla, vackra landshövdingehus belägna i ett mycket kuperat område. Fastigheten ligger mittemot Karl Johans kyrka. Intill finns vårdcentral, bank, skolor, livsmedelsaffärer, restauranger m.m. Utanför fastigheten går spårvagnen in till centrum eller ut till havet och i närheten ligger också det natursköna Slottsskogen.

Göteborg

På Västkusten, på båda sidor om Göta Älvs mynning i Kattegatt, ligger rikets näst största stad med 900 000 invånare i Storgöteborg och över en halv miljon innevånare annars. Här kan vi erbjuda såväl bostäder som lokaler. Vad som gör Göteborg så speciellt är att staden, på samma gång som den är en växande storstad, mycket väl har lyckats behålla sin småstadscharm. Göteborg är staden man trivs i med sin blandning av både storstadskaraktär med allt vad det innebär av och kultur, miljö, sevärdheter och nöjen. Staden har också växt till en evenemangsort av rang. Här är det nära till allt. I centrum sträcker sig Göteborgs paradgata Avenyn från Kungsportsplatsen till Götaplatsen. Hit går man för att bara strosa eller shoppa, gå på teater eller äta gott. Här ligger butikerna och restaurangerna tätt. Längst upp finns Poseidon-statyn, Konstmuseet och Stadsteatern och längre ned Stora Teatern och Kungsportsplatsen. I närheten finns också den stora nöjesparken Liseberg samt Universeum. Med spårvagnen tar man sig snabbt och enkelt runt om i staden men kan även ta sig ut till salta havsbad. Sommartid är det fullt av folk på gatan och på uteserveringarna som ligger tätt. Vintertid är paradgatans alla träd upplysta av ljusslingor i fantastiska färger. Nere vid hamnen ligger barken Viking och Göteborgs Operan som i sig är värt ett besök även om man inte har för avsikt att bevista någon föreställning. Staden har 21 stycken stadsdelar av väldigt skiftande karaktärer.

Fördelning av hyresobjekt

© 2016 Westic fastigheter AB
Producerad av: Bozzanova AB
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.